Retail Manager – Nederland – INGEVULD

Retail Manager – Nederland – INGEVULD

WIE?
De 3 koppige directie leidt een internationale organisatie die het grootste deel bestaat uit e-commerce. Ze maken een enorm snelle én grote expansie door. Enkele jaren geleden zijn ze ook met een Retail-tak gestart. Op dit moment hebben ze 3 winkels up and running en komen ze er achter dat ze te weinig tijd hebben om de winkels de aandacht te geven die ze verdienen, en het expansietraject verder te managen. Daarom is deze opdrachtgever op zoek naar iemand die zowel de bestaande winkels verder kan laten ontwikkelen en daarnaast deze 3 winkels uit kan laten groeien tot een volwaardig netwerk van winkels in Nederland.
Voor deze opdrachtgever ben ik op zoek naar een fulltime

WAT & WAAR?
Retail Manager – Nederland

INFO
De directie heeft de ambitie om op korte termijn meerdere winkels te openen en daarmee een volwaardige keten te worden op de Nederlandse markt. De Retail Manager zal zich bezig houden met het uitwerken en implementeren van procedures en processen voor de bestaande en nieuwe winkels, het managen van de teams in de winkels op resultaat/KPI-niveau en is daarmee P&L verantwoordelijk voor alle geopende winkels. Daarnaast zal hij/zij nauw betrokken worden bij het vinden van nieuwe locaties en het openen van deze winkels. Deze operationele en commerciële kant wordt door de Retail Manager 24/7 beheert en gemanaged. Wanneer je hier succesvol in blijkt te zijn ligt er een mooie toekomst én carrière voor je! Om o.a. geografische redenen woon je bij voorkeur in de regio Brabant

JIJ BIEDT

 • minimaal een afgeronde MBO opleiding
 • minimaal 3 jaar ervaring als Area Manager, Regio Manager, Rayon Manager OF
 • ervaring als afdelingsmanager van een warenhuis of Storemanager binnen het grootwinkelbedrijf
 • een persoonlijkheid die op natuurlijke wijze in staat is mensen/teams voor zich te winnen
 • een oprechte passie voor het Retail-vak
 • een enorme klant- en resultaatgerichtheid in combinatie met een proactieve houding
 • een inzetbaarheid van 5 dagen per week en een 24/7 bereikbaarheid

ZIJ BIEDEN
Naast een goed pakket aan voorwaarden bieden ze je een enorm speelveld! Bestaande winkels op een hoger niveau krijgen m.b.t. winkelbeeld, personeel en resultaat en daarnaast zoeken naar nieuwe locaties en panden om hier vervolgens nieuwe winkels te openen. De invulling van deze functie zal alleen gebeuren wanneer je over een mentaliteit beschikt van een zelfstandig ondernemer. Alleen op deze manier zul je succesvol zijn binnen deze organisatie en met name in deze expansie-fase. Weet je hier succesvol in te zijn en weet je leuke resultaten te boeken, ligt er een mooie toekomst met een mooie carrière binnen deze organisatie!

WAT NU?
Ben je door bovenstaande geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan via onderstaand Contact Formulier en vergeet je CV niet toe te voegen.
Wil je nog meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op

Solliciteer nu

  Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

  Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.


  Geen reactie's

  Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

  Pin It on Pinterest

  Share This