Recruiter – Regio Breda

Recruiter – Regio Breda

WIE
Onze opdrachtgever bemiddelt ervaren specialisten en professionals in de sector techniek, bouw en office. Door de brede kennis van het vak weten ze als geen ander hoe het werk in deze sectoren eruit ziet én wat de mogelijkheden zijn. Door hun grote netwerk en de juiste samenwerking met hun opdrachtgevers, bieden ze hun klanten altijd het beste aanbod.
Help jij graag kandidaten aan een nieuwe baan? Weet jij de beste kandidaten te vinden? Zoek jij een veelzijdige en uitdagende baan? Lees dan zeker verder! Voor hun nieuwe vestiging in Breda zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven recruiter. Jij kom te werken in een groeiende, ambitieuze organisatie waar jij een belangrijke rol speelt in het vinden van nieuw talent. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele werving- en selectieproces binnen jouw afdeling. Heb je nog geen technische kennis of affiniteit? Geen probleem! Hun interne specialisten brengen jou de fijne kneepjes van het vak bij.
Voor deze opdrachtgever zijn we op zoek naar een fulltime:

WAT & WAAR?
Recruiter – Regio Breda

VERANTWOORDELIJKHEDEN EN KERNTAKEN

 • Het schrijven van pakkende vacatures voor onze website en job boards;
 • Contact onderhouden met kandidaten en externe collega’s;
 • Meedenken in de werving strategieën en deze bespreken met jouw collega’s;
 • Het vinden van nieuwe externe collega’s via job boards en LinkedIn;
 • Binnenkomende sollicitaties nabellen.

INFO
Je bent verantwoordelijk voor het complete recruitmentproces en voor alle activiteiten die uiteindelijk gericht zijn op het succesvol aantrekken van talentvolle medewerkers. Je treedt op als sparringpartner van de business, adviseert over ontwikkelingen op het gebied van recruitment, de optimale wervingsmix, concrete wervingsprocedures en de geschiktheid van kandidaten. Je wordt verantwoordelijk voor het organisatie brede arbeidsmarktbeleid. Gedurende het wervingsproces spar je veel met de hiring managers en spreek je ze ook regelmatig over wederzijdse verwachtingen voor werving in de toekomst. Zo zit je met je team kort op de bal en kunnen jullie snel en wendbaar werken. In veel gevallen maak jij met jouw enthousiasme en oprechtheid het verschil. Je weet kandidaten “te raken” en kunt soms net het verschil voor ze maken om voor de organisatie en die mooie baan te kiezen.

Als recruiter ben jij natuurlijk erg sociaal en communicatief sterk. Je hebt in deze rol veel contact met externe collega’s en het is belangrijk dat jij deze weet te begeleiden naar een leuke baan. Jij weet snel te handelen en geschikte kandidaten enthousiast te maken voor verschillende vacatures. Je bent niet bang om te telefoon te pakken en weet gerichte vragen te stellen. Verder beschik jij over:

JIJ BIEDT

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Een Fulltime beschikbaarheid
 • Ervaring in een soortgelijke rol zou mooi zijn, maar ze willen je het vak ook bijbrengen!
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden op alle niveaus
 • Kennis of affiniteit met de technische branche is mooi meegenomen.
 • Een doortastende persoonlijkheid

ZIJ BIEDEN
Jij komt te werken in een groeiende, ambitieuze organisatie waar werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden centraal staan. Er hangt een informele sfeer en wordt er gekeken naar jouw competenties en wensen. Ze vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk en geven jou op alle mogelijke vlakken de begeleiding om jouw werk optimaal te kunnen uitvoeren. Om up to date te blijven bieden ze regelmatig cursussen en kennissessies aan. Elke vrijdag is er een georganiseerde lunch, een gezellige vrijdagmiddagborrel en er worden regelmatig teamuitjes georganiseerd. Verder krijg je ook:

 • Een goed salaris tussen de €2.200,- en €3.500,- afhankelijk van jouw ervaring en kennis;
 • Een erg goede maandelijkse bonusregeling;
 • Een goede pensioenregeling voor jouw toekomst;
 • Een goede Pensioenregeling
 • Veel vakantiedagen, namelijk 31.5 dag per jaar bij een fulltime dienstverband;
 • Een telefoon en laptop van de zaak;
 • Vergoeding van de door jou gemaakte reiskosten;
 • Realistische doorgroeimogelijkheden aangezien er de komende jaren meerdere vestigingen worden geopend.

WAAR KOM JE TE WERKEN?
Je bent onderdeel van een enorm tof team van Recruiters en Consultants. Het samen vinden van de juiste experts en professionals en ze vervolgens plaatsen bij één van jullie klanten is waar jullie iedere dag mee bezig zijn. De plaatsingen gebeuren op Werving & selectie basis, detacheringsbasis en uitzendbasis. Kortom; jouw kandidaten kunnen ook meteen aan de slag 🙂

WAT NU?
Ben je door bovenstaande geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan via onderstaand Contact Formulier en vergeet je CV niet toe te voegen.
Wil je nog meer informatie ontvangen? Neem dan zeker contact met ons op!

Solliciteer nu

  Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

  Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.


  Geen reactie's

  Geef een reactie

  Pin It on Pinterest

  Share This