Marketing Manager – Utrecht/Rotterdam

Marketing Manager – Utrecht/Rotterdam

WIE?
Deze leuke klant betreft een innovatief bedrijf, dat al 20 jaar haar merk op een vernieuwende, inspirerende en soms eigenwijze manier in de markt zet. Hun product is internationaal verkrijgbaar bij een selectief distributienetwerk in o.a. Duitsland, Zweden, Noorwegen, Canada en de USA. In Nederland, waar het hoofdkantoor staat, hebben ze al vele jaren een markt-leidende positie. Hun product wordt veelal verwerkt door vakspecialisten maar is ook direct voor consumenten te koop. Er heerst hier een informele sfeer met een hoge hands-on-mentaliteit. Er wordt met veel passie gewerkt aan het merk en het product en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Daarbij worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd voor alle medewerkers.
Voor deze opdrachtgever ben ik op zoek naar een fulltime:

WAT & WAAR?
Marketing Manager – Regio Utrecht/Rotterdam

INFO
We zijn op zoek naar een “International Marketing Manager” die bij onze klant de marketing-activiteiten naar een hoger niveau wil brengen. Je wordt verantwoordelijk voor de internationale marketing visie en strategie. Je stuurt een team aan van ervaren marketeers met ieder hun eigen specialismen; Online-, Brand- en Social Marketeers. Jij inspireert het marketingteam om met creatieve input te komen en zorgt voor het optimaal functioneren van het team. Je bent onderdeel van het Management Team en je rapporteert aan COO. Je stelt doelen, vertaalt die naar projecten, je informeert en stuurt op basis van data. Je maakt de internationale marketing en budget planning. Je zet de merkstrategie uit en zorgt voor duidelijke richtlijnen voor internationale implementatie. Dit resulteert in campagnes die bijdragen aan de verdere groei van deze klant. Je streeft continue naar een verdere optimalisatie van de Customer Journey. Je beheert de relaties met externe bureaus en partners. Daarnaast sta je in direct contact met hun internationale distributie-netwerk.

JIJ BENT
Een ondernemende, ervaren Marketing Manager met visie, passie en ambitie. Je ontwikkelt je graag en je vindt het leuk om het beste uit mensen te halen door hen te inspireren. Hierdoor ben je de natuurlijke leider van een groep. Je bent een bouwer en je hebt eerder een aantoonbare bijdrage geleverd aan de groei van een organisatie. Daarnaast ben je:

 • Strategisch en hands-on
 • Analytisch sterk
 • Resultaatgericht
 • Proactief
 • Visueel sterk
 • Een echte teamplayer
 • Een perfectionist met oog voor detail
 • Communicatief sterk
 • Internationaal gericht
 • Commercieel ingesteld

JIJ BIEDT

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar ervaring waarvan 3 jaar in een soortgelijke functie
 • Fulltime beschikbaar
 • Ervaring met B2B, B2C en e-commerce
 • Sterke communicatieve vaardigheden (schriftelijk en woordelijk) in Nederlands, Engels en Duits (pre)

ZIJ BIEDEN
Naast een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden zal je aansluiten bij een organisatie waar er sprake is van een mooie mix tussen “Fun” en “Professionaliteit”. Je zult veel vrijheid ervaren om de heldere doelstellingen te kunnen realiseren. De organisatie is, met de snelle besluitvorming, plat te noemen. Ondanks de forse internationale expansie van de afgelopen jaren is er nog steeds veel groeipotentie én ambitie waar jij met je team aan bij zult gaan dragen.

WAT NU?
Ben je door bovenstaande geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan via onderstaand Contact Formulier en vergeet je CV niet toe te voegen.
Wil je nog meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op

Solliciteer nu

  Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

  Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.


  Geen reactie's

  Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

  Pin It on Pinterest

  Share This