Marketing & Communicatie Manager – Zuid Holland – INGEVULD

Marketing & Communicatie Manager – Zuid Holland – INGEVULD

Vacature Marketing en Communicatie ManagerWIE
De omgeving waar je komt te werken is service-, klant- en resultaatgericht. Het betreft een Internationale Omnichannel Retailer, gespecialiseerd in badkamers en sanitair, die voor de Nederlandse markt vorm gaat geven aan de afdeling Marketing. De afdeling gaat zich onder de leiding van de Manager bezig houden met de online performance binnen Nederland, en ondersteund alle landelijke en lokale winkel activiteiten. Voor deze Internationale Retailer zijn wij op zoek naar een fulltime (37 uur)……

WAT & WAAR
Marketing & Communicatie Manager – m/v – Rotterdam

INFO
Samen met jouw rol als Marketing & Communicatie Manager worden er nog 2 disciplines aangenomen om de afdeling vorm te geven. Je gaat leiding geven aan een Performance Marketeer en een Content Marketeer. Deze teamsamenstelling staat als basis om vervolgens uit te groeien tot een grotere, zelfstandig opererende, multidisciplinaire Marketing afdeling.
Je begeeft je in de “wereld” van online, offline, media marketing en weet deze goed te plannen en te coördineren in de commerciële kalender van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de (digitale) campagnes en evenementen, welke je vervolgens uitzet binnen je team of bij een bureau. Diverse campagnes en uitingen, ontwikkeld door HQ, zal je filteren en waar nodig aanpassen aan de behoeftes van jouw markt. Dit alles blijf je monitoren en stuur je bij waar nodig.
Je job is afwisselend en dynamisch te noemen. De ene dag ben je een wervingscampagne voor personeel aan het coördineren, de andere dag heb je overleg om samenwerking met een TV programma aan te gaan, daarna controleer je de content van diverse posts en blogs om vervolgens de specifieke traffic van de website en lopende campagnes door te nemen met je team. Marketing en Sales werken intensief samen, je bent dan ook het aanspreekpunt voor je (internationale) sales en marketing collega’s. Daarnaast rapporteer je aan de Country Directeur Nederland en heb je intensief overleg met de Int. Marketing Director. Je rol is in de opstartfase zowel tactisch als strategisch van aard.

De “ideale” kandidaat heeft op dit moment al de eindverantwoording over een klein Marketing-team binnen een kleine Retail organisatie. Hij/zij wil graag de volgende stap zetten door het neerzetten en uitbouwen van zowel het Marketing-team als de Retail organisatie zelf. Dit te doorlopen traject kent fases van “Hands on” naar “tactisch” om uiteindelijk op een mooie “strategische” en “senior” rol te belanden met een 8/9 koppig multidisciplinair Marketing team.

DIT BEN JIJ

 • Je bent in het bezit van een HBO/WO diploma, bij voorkeur richting Marketing/Communicatie
 • Je denkt commercieel, handelt klantgericht en weet als geen ander wat projectmatig werken inhoudt
 • Je hebt minstens 4 jaar ervaring met het aansturen van (digitaal) Marketing team aan de klantzijde
 • Je hebt 6-8 jaar ervaring in een B2C Marketing omgeving, bij voorkeur binnen Retail
 • Het zou mooi zijn als je ook ervaring hebt opgedaan aan de bureauzijde (pre) en ervaring met het coördineren van cross mediale campagnes (must)
 • Conversie is waar je het allemaal voor doet
 • Een sterk analytisch vermogen is een must, als jij alle data tot je neemt dan koppel je daar zonder moeite een strategie aan
 • Je vind het geweldig om een Marketing & Communicatieplan te schrijven en te presenteren aan de directie
 • Het inkopen en inzetten van diverse mediakanalen is je niet vreemd
 • Ben je sterk in het leggen van verbindingen op communicatief vlak, je weet de diverse stakeholders te inspireren en mee te krijgen in je visie
 • Je bent een strateeg die dit operationeel kan schakelen en vertalen richting je team.
 • Alle lopende zaken weet je projectmatig “aan te vliegen”, in te zetten, te volgen en te meten. Je bent een echte “T-Shaper”

ZIJ BIEDEN

 • Een marktconform salaris tussen 4 en 5K bpm, gebaseerd op jouw senioriteit
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een managementfunctie binnen een organisatie met ambitieuze doelstellingen
 • Een gevarieerde, uitdagende job bij een internationale Retailer & E-tailer

WAT NU
Ben je door bovenstaande geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan via onderstaand Contact Formulier en vergeet je CV niet toe te voegen.
Wil je nog meer informatie ontvangen? Neem dan zeker contact met ons op

Solliciteer nu

  Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

  Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.


  Geen reactie's

  Geef een reactie

  Pin It on Pinterest

  Share This