Interim (Corporate) Recruiters

Interim (Corporate) Recruiters

Verlaag je recruitment-kosten met de inzet van interim-recruiters
Naast outsourced Recruitment en Employer Branding oplossingen biedt Recruitment Professionals ook ondersteuning bij het optimaliseren van jouw recruitment bezetting. Wanneer jouw recruitment behoefte fluctueert en/of onderhevig is aan seizoensinvloeden is het niet raadzaam om vaste recruiters binnen je organisatie aan het werk te zetten. Recruitment Professionals heeft recruiters beschikbaar die op ieder gewenst moment opgeroepen kunnen worden. Onze recruiters zijn in te zetten op ieder project binnen  corporate en MKB organisatie. Afhankelijk van de complexiteit van de opdracht, organisatiegrootte en gewenste senioriteit bepalen we in gezamenlijk overleg welke recruiter jouw organisatie tijdelijk komt ondersteunen.

Wanneer zet je een interim recruiter in?
Mogelijk beschik je over een tijdelijk tekort aan recruitment-personeel. Veel van onze klanten hebben te maken met piekmomenten, bijvoorbeeld door seizoensinvloeden of grote opdrachten. Tijdens zo’n piek kan het dan nuttig zijn om tijdelijk de recruitment workforce snel op te schalen.
Heb je te maken met tijdelijke uitval of zwangerschapsverlof? Ook dan is het raadzaam om tijdelijke recruiters in te zetten die snel up and running zijn. Omdat onze interim-recruiters diversiteit bieden in termen van ervaring en senioriteit, plaatsen we een recruiter die goed binnen jouw organisatie en afdeling past én direct alle werkzaamheden kan oppakken.
Zoek je naar een meer structurele oplossing om je vaste personeelskosten te verlagen? Een interim-recruiter van Recruitment Professionals zet je alleen in wanneer je deze nodig hebt, dus heb je ook alleen kosten wanneer je hier gebruik van maakt. Onze recruiters zijn flexibel in te zetten en gaan 100% voor jouw bedrijfsdoelstellingen.

Allround vs Backoffice-Recruiter
Afhankelijk van hoe optimaal jouw recruitment-processen reeds zijn ingericht, bepaal jij (uiteraard ondersteund door ons advies) hoe actief de rol van de interim-recruiter wordt. Zo kan een allround-recruiter ingezet worden om het volledige recruitment-proces op te zetten inclusief het opstellen van een EVP, het realiseren van een “werken bij” site en het volledig uitvoeren van de uiteindelijke werving. Wanneer je alleen support nodig hebt bij specifieke taken zoals sourcing en/of selectie van kandidaten, is het raadzaam om te kiezen voor de backoffice-recruiter. Deze houdt zich alleen bezig met die onderdelen van het wervingsproces waar jij extra support bij nodig hebt. Of je nu kandidaten wil laten zoeken, of alleen interviews wil uitbesteden, de backoffice-recruiter is dan jouw beste optie.

On-site vs remote recruiter
Heb je geen behoefte aan of ruimte voor een in-house recruiter, kies dan voor de remote recruiter. Deze recruiter werkt vanaf een werklocatie op afstand en onderhoudt regelmatig contact met alle stakeholders vanaf die locatie. Telefonisch en/of via video-calls schakelt de remote recruiter met jouw HR-afdeling, maar ook met kandidaten en neemt alle gewenste uit te besteden taken van afstand over.

Op ieder project, op ieder moment
Onze recruiters zijn in te zetten, per week, per dag of zelfs per vacature. Jij bepaalt jouw behoefte, wij verzorgen een passende inzet. Afhankelijk van de complexiteit van de opdracht, organisatiegrootte en gewenste senioriteit bepalen we in gezamenlijk overleg welke recruiter jouw organisatie tijdelijk komt ondersteunen.

WAT NU
Ben je door bovenstaande geïnteresseerd geraakt en wil je nog meer informatie ontvangen? Of zit jouw oplossing er al tussen? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactformulier of bel +316 511 99 543

Contact

  Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

  Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.


  Geen reactie's

  Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

  Pin It on Pinterest

  Share This