HR Beleidsadviseur – Amsterdam – INGEVULD

HR Beleidsadviseur – Amsterdam – INGEVULD

WIE?
Ben je energiek, analytisch en resultaatgericht? Ben je inhoudelijk sterk en duik jij graag de diepte in?  Ben je daarnaast iemand die goed de verbinding kan maken tussen de juridische en de praktische kant van een organisatievraagstuk? Dan is deze functie als HR-Beleidsadviseur bij Arbeidszaken zeker iets voor jou.
Voor deze opdrachtgever in de publieke sector ben ik op zoek naar een FT/PT

WAT & WAAR
HR Beleidsadviseur – Amsterdam

INFO
In deze functie ga je aan de slag met het HR-beleid op het vlak van arbeidsvoorwaarden, regelingen en instrumenten. Een belangrijke verantwoordelijkheid omdat je bijdraagt aan de ontwikkeling en kwaliteit van deze werkgever. Ze kunnen bij HR op je rekenen bij het:

 • Adviseren over functiewaarderings- en aanverwante HR-vraagstukken (waaronder beloningsbeleid). Je bent een sparringpartner voor HR-professionals en managers en geeft als specialist inzicht in functies, de waardering daarvan en ontwikkelt beleid over functies en rollen in een continu veranderende omgeving.
 • Adviseren van management, HR advies en HR Service Center over arbeidsrechtelijke/arbeidsvoorwaardelijke/mobiliteits-vraagstukken in brede zin.
 • Adviseren op concernniveau over de ontwikkeling en implementatie van HR- en arbeidsvoorwaardenbeleid als gevolg van CAO-wijzigingen alsmede nieuwe en gewijzigde wet- en regelgeving. Ook herijking van beleid is onderdeel van het takenpakket. Dit betekent dat je ook onderhandelt over de CAO en het Sociaal Plan met vakbonden. Een grote verantwoordelijkheid die deze werkgever met een gerust hart aan jou kan toevertrouwen.
 • Ondersteunen van de bestuurder in het overleg met de Ondernemingsraad, adviseren over de WOR.

JIJ BIEDT
Uitstekende communicatieve vaardigheden om de vraag achter de vraag te herleiden en je kunt helder en genuanceerd schrijven en rapporteren. Je bent klantgericht en gedreven om kwaliteit te kunnen leveren. Je bent een teamspeler die kritisch durft te zijn en je neemt verantwoordelijkheid voor resultaten. Streef je ernaar jezelf te ontwikkelen, kwaliteit te leveren en ben je in staat om duurzame klantrelaties te onderhouden? Dan zoeken ze jou als nieuwe collega binnen hun HR-team!

Voor deze functie zoeken ze iemand met ervaring met functiebeschrijving en -waardering. Het analyseren van dergelijke vraagstukken en hierover adviseren aan collega’s of opdrachtgevers zijn onder andere van belang bij het vormgeven van projectplannen, opstellen van uitwisselbaarheidsvraagstukken of het adviseren vanuit HR bij organisatieveranderingen.
Voor de functie is het volgende eveneens van belang:

 • afgeronde opleiding op WO-niveau, bij voorkeur Organisatiewetenschappen, Bedrijfskunde, HR of (Arbeids)recht
 • 5-8 jaar werkervaring, bij voorkeur HR en in de publieke sector
 • analytisch scherp en aantoonbare affiniteit met de publieke sector
 • jouw ervaring toont aan dat je beschikt over relevante expertise ter aanvulling op het team (kennis van functiewaardering en HR en/of juridische kennis), pro-activiteit en een zelfstandige werkhouding
 • een beschikbaarheid van minimaal 32 uur/4 dagen per week

ZIJ BIEDEN
Volop carrièrekansen en een prettige, inspirerende sfeer. Daarnaast krijg je alle ruimte voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling, bijvoorbeeld via de interne Academie. Werken bij deze werkgever is werken aan jezelf.  Ze bedienen ruim vijf miljoen klanten. Dus je levert echt een essentiële bijdrage aan de Nederlandse samenleving.

De functie kent een inschaling van niveau binnen de eigen CAO van de werkgever. Dat betekent op basis van een fulltime dienstverband (=36 uur) een salaris van minimaal € 3.601,- en maximaal € 4.809,- bruto per maand. Afhankelijk van kennis en ervaring. Exclusief vakantiegeld (8%) en een 13e maand. Je kunt rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder flexibele werktijden.


WAT NU?
Ben je door bovenstaande geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan via onderstaand Contact Formulier en vergeet je CV niet toe te voegen.
Wil je nog meer informatie ontvangen? Neem dan zeker contact met ons op

Solliciteer nu

  Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

  Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.


  Geen reactie's

  Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

  Pin It on Pinterest

  Share This