Corporate Recruiter – Utrecht – INGEVULD

Corporate Recruiter – Utrecht – INGEVULD

WIE?
Een moeilijk te vervullen vacature? Jij zet alle zeilen bij om de juiste kandidaat te vinden. Misschien heb je al een talentpool achter de hand. Als corporate recruiter bij onze klant in Utrecht zorg jij voor de juiste candidate experience.
Onze klant wil het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van hun klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in de bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn ze vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie waar te maken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan deze nieuwe bank én maak het verschil voor hun klanten.
Voor deze opdrachtgever ben ik op zoek naar een fulltime

WAT & WAAR?
Corporate Recruiter – Utrecht

JOUW KWALITEITEN
Jouw enthousiasme en creativiteit zijn cruciaal bij deze veelzijdige functie. Adviseren doe je graag en je kunt erg overtuigend zijn als dat nodig is. Met jouw organisatietalent en gevoel voor overzicht krijg je dingen gedaan. Omdat je snel doorhebt hoe een organisatie in elkaar steekt, houd je jezelf makkelijk staande in een hectische omgeving waar iedere dag anders is. Met jouw natuurlijke overwicht creëer je rust en behoud je de juiste focus.
Als een ware ambassadeur draag jij de employer brand uit en weet je schaarse doelgroepen op de arbeidsmarkt te verbinden aan deze mooie organisatie. Hoe jij die moeilijk vervulbare vacatures toch invult? Door te zorgen voor de juiste ‘touchpoints’ en candidate experience waar potentiële medewerkers enthousiast van worden. Samen met de arbeidsmarketeer bekijk je welke middelen je het beste kunt inzetten om de juiste kandidaat te bereiken. Als corporate recruiter ben je een voorbeeld voor je teamleden en draag je bij aan het behalen van de kritieke prestatie-indicatoren binnen recruitment. Door jouw ervaringen te delen, weet je jouw teamleden te inspireren. Collega’s, HR en het management zien jou dan ook als een goede gesprekspartner om mee te sparren en staan open voor jouw advies.

JIJ BIEDT

 • Een hbo- of wo-diploma
 • Minimaal vijf jaar ervaring met recruitment en het werven van schaarse doelgroepen, liefst in een functie op het gebied van risk, finance, data en/of staf
 • Aantoonbare ervaring als corporate recruiter
 • Kennis van complexe wervingsvraagstukken, arbeidsmarktcommunicatie, sourcing en het onderhouden van een netwerk
 • Affiniteit met de financiële dienstverlening en geloof in onze missie en ambitie

WAT GA JE DOEN

 • Wervingsplannen maken en actief searchen naar kandidaten binnen je in- en externe netwerk
 • Je managet/coacht je 2 collega recruiters waarmee je tevens de afdeling volwaardig laat functioneren én groeien
 • Bouwen aan een goede samenwerking met de directie, het management, de vacaturehouders en andere stakeholders
 • De juiste kanalen inzetten om zowel junior- als medior- en senior-vacatures te vervullen
 • Contact onderhouden met kandidaten en zorgen dat je talentpool up-to-date blijft
 • Selectiegesprekken ondersteunen, assessments inzetten en aanbiedingen doen aan kandidaten
 • Bijdragen aan HR-brede changeprojecten vanuit recruitment

OOK LEUK OM TE WETEN
Als jij gemotiveerd en met plezier naar je werk gaat, plukken klanten en collega’s daar de vruchten van. Daarom krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk en loopbaan zelf in te richten. Wil je een opleiding volgen? Een dagje meedraaien op een andere afdeling? Jouw innovatieve idee pitchen? Kom maar op! Met Het Nieuwe Werken kiezen we voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt – in overleg – zelf waar en wanneer je werkt.
Je gaat aan de slag in een team dat bestaat uit zes recruiters, met ieder een eigen aandachtsgebied. Jullie zitten dicht bij elkaar in een open kantoortuin. Dat moet ook wel, want jullie werken nauw samen om de candidate journey iedere dag weer beter te maken. Jullie gaan in gesprek over vernieuwing en ontwikkeling en bespreken regelmatig de uitdagingen van ieder zijn/haar werk. Zo houden jullie elkaar scherp en kijken jullie waar je elkaar een duwtje in de rug kunt geven. Naast recruitment zet het team ook in op employability en mobiliteit. Dat doen ze overigens op een professionele, informele manier.

WAT NU?
Ben je door bovenstaande geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan via onderstaand Contact Formulier en vergeet je CV niet toe te voegen.
Wil je nog meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op

Solliciteer nu

  Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

  Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.


  Geen reactie's

  Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

  Pin It on Pinterest

  Share This