Corporate Recruiter – Hoofddorp – INGEVULD

Corporate Recruiter – Hoofddorp – INGEVULD

WIE?
Deze klant is een van origine Japans bedrijf dat zichzelf steeds opnieuw uitvindt en daardoor succesvol blijft. “Giving shape to ideas” noemen ze dat. Groot geworden met (camera)lenzen, uitgegroeid tot een internationaal gevestigde naam in de printindustrie, healthcare, industrial en planetarium, en nu op koers om dé IT-partner voor B2B te worden. Ze hebben 45.000 medewerkers en meer dan twee miljoen klanten in 150 landen.
Nu steeds minder bedrijfsinformatie geprint wordt maar digitaal blijft, hebben hun klanten meer nodig dan alleen printers. Daarom breiden ze hun dienstverlening steeds verder uit met slimme IT-oplossingen om documenten snel en veilig te kunnen bewerken, beheren, delen en vernietigen. Samen met deze klanten kijken ze naar hun informatieprocessen en komen met een oplossing op maat, voor zowel hardware, software als services.
Voor deze opdrachtgever ben ik op zoek naar een fulltime

WAT & WAAR?
Corporate Recruiter – Hoofddorp

JOUW ROL
Je bent een netwerker pur sang en verbindt graag mensen met elkaar. Je hebt ervaring met LinkedIn en Social Media en bent daarnaast sterk in procesmatig werken. Daarom is deze rol echt iets voor jou! Stressbestendig zijn en zelfstartend is een must voor deze klant. Ze zoeken een energieke gangmaker.
Als Recruiter ben je onderdeel van het HR-team en verantwoordelijk voor het gehele Recruitment proces. Je houdt je bezig met het actief benaderen van talenten op LinkedIn en het schrijven van vacatureteksten tot het houden interviews en de introductie van de nieuwe medewerkers. Binnen de organisatie schakel je veel met verschillende personen en op allerlei niveaus. Daarnaast ben je met een communicatie collega verantwoordelijk voor de employer branding waaronder (wervings-) campagnes, events en referral acties.

JIJ BIEDT

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal drie jaar ervaring op het gebied van Recruitment
 • Kennis van recruitmentprocessen en ervaring met events
 • Kennis en ervaring in het actief zoeken naar geschikte kandidaten en werken met social media (LinkedIn en dergelijke)
 • Ervaring en netwerk in Salesfuncties aangezien hier jouw focus op komt te liggen
 • Een communicatief sterke persoonlijkheid in zowel Nederlands als Engels

ZIJ BIEDEN

 • Een veelzijdige functie bij een beursgenoteerd internationaal bedrijf, welke qua sfeer aanvoelt als een familiebedrijf
 • Een mooie werkplek in een open space kantoor in Hoofddorp. Thuis werken is ook prima!
 • Een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden incl. een marktconform salaris, pensioenregeling en 25 vakantiedagen
 • Een vooruitstrevende werkomgeving met trainings- en opleidingsmogelijkheden

Daarnaast nog wat fijne extra’s omdat ze het belangrijk vinden dat hun medewerkers fit en gezond blijven. Denk hierbij aan korting op een sportschoolabonnement, elke dinsdag business bootcamp en af en toe een ontspanningsmassage.

WAT NU?
Ben je door bovenstaande geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan via onderstaand Contact Formulier en vergeet je CV niet toe te voegen.
Wil je nog meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op

Solliciteer nu

  Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

  Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.


  Geen reactie's

  Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

  Pin It on Pinterest

  Share This