Aanbod Professionals

(Area) Sales Manager - 15 jaar Fashion Retail ervaring - Zuid NL

Professional met afgeronde MBO opleiding en 15 jaar brede werkervaring als Area Manager en Sales Manager NL in Fashion Retail.

 

Verantwoordelijk geweest voor een aantal openingen van nieuwe vestigingen. Daarnaast erg nauw betrokken geweest bij het ontwikkelen van Visual Merchandise concepten  voor het land en heeft diverse reorganisaties volwaardig weten te managen.

 

Ambieert een functie als (Area) Sales Manager van een Fashion filiaalbedrijf.

 

Opzegtermijn: Direct inzetbaar

Maximale reisduur: Flexibel vanaf woonplaats Eindhoven

Landelijk Manager SIS Fashion -10 jaar ervaring in Fashion - Zuid NL

Professional (39) met afgeronde HBO opleiding en 10 jaar brede werkervaring als Storemanager en Area Manager binnen Fashion Retail.

 

Opereert sinds 2017 winkel-overstijgend, maar komt tot de conclusie dat het managen van “de vloer” meer bij hem past.

 

Wil graag terug naar een situatie waar hij weer direct verantwoordelijk is voor een afdeling van een warenhuis of van een grote winkel. Zijn ervaring ligt dan ook in het managen van gemiddeld 10 tot 12 FTE. De fashion geniet nog steeds zijn voorkeur.

 

Opzegtermijn: 1 Maand

Maximale reisduur: Locatie bij voorkeur in Brabant.

Creative/Art Director - 20 jaar ervaring in fashion/interieur - NH

Creative/Art Professional met afgeronde HBO en indrukwekkend track-record in een fashion & interieur design omgeving.

 

Als Creative Director verantwoordelijk geweest voor het managen en ontwerpen van een private Fashion en Interieur label van een online warenhuis.

 

Inzetbaar op vaste en interim basis als Creative of Art Director in Fashion design omgeving. Deze Professional ambieert een overkoepelende functie. Zijn kracht ligt in het zoeken naar creatieve oplossingen m.b.t. het verhaal, de narrative, welke de organisatie over wenst te brengen.

 

Opzegtermijn: Direct inzetbaar

Maximale reisduur: In en omgeving Amsterdam

General Manager - 15 jaar Retail ervaring Discount Formules - Noord NL

In het bezit van VWO diploma aangevuld met Bedrijfskunde (specialisatie logistiek) aan de Erasmus Universiteit.

 

General Manager/Directeur met aantoonbaar trackrecord in de Retail. Zeer ervaren in het aansturen van een groot aantal winkels in de Benelux en het bijhorende aantal FTE (field & offices).

 

Inzetbaar, bij voorkeur op vaste basis, bij een Food/Non-Food Retailer in Nederland en/of België. Optioneel zijn een breed scala aan disciplines gezien de ervaring en referenties.

Omnichannel en IT Manager - 14 jaar ervaring in Retail - Noord Holland

Commercieel manager met een bewezen track record op het gebied van online marketing, e-commerce, Retail en digitale transformatie. Hij heeft met succes omnichannelteams geleid binnen bedrijven en start-ups en beheerde e-commerce-projecten in de Retail.

 

In het bezet van een HBO diploma – Operations Management & MBA – Marketing en digitale transformatie op WO niveau.

 

Inzetbaar binnen de Regio Noord Holland

Sales Manager - 14 jaar FMCG ervaring - Zuid NL

Professional (38) met afgeronde HBO opleiding en 14 jaar brede werkervaring als Supermarktmanager en Rayonmanager in een Retail omgeving.

 

Verantwoordelijk geweest voor de operatie en het resultaat van een 40-tal FMCG filialen. De ambitie ligt er om soortgelijke functie “door te starten”.

 

Inzetbaar als Commercieel Manager – Sales Manager – Verkoopleider – District Manager – Operationeel Manager in FMCG omgeving.

 

Opzegtermijn: 1 Maand

Maximale reisduur: 2 uur enkele reis vanaf woonplaats Utrecht

Area Manager FMCG/Fashion/Beauty - 11 jaar ervaring - Zuid NL

Ambitieuze professional (31) met afgeronde HBO opleiding en 11 jaar brede werkervaring als Storemanager in de fashion en de laatste 2,5 jaar als Areamanager in de FMCG.

 

Heeft de afgelopen jaren bewezen dat het plannen, coördineren en implementeren van winkelactiviteiten haar goed afgaat. Daarnaast is ze organisatorisch en communicatief sterk.

 

Ambieert een gelijkwaardig functieniveau bij een andere werkgever. Ze voelt zich thuis in de segmenten FMCG, Fashion en Beauty.

Opzegtermijn: 1 Maand

Maximale reisduur: Regio/Area bij voorkeur in West Brabant en/of de Randstad.

Executive - Bedrijfsvoering (Retail food/non-food/RvA/RvC) - Midden NL

Senior Professional met post graduate in Marketing en MBA opleiding. Zowel internationale als nationale ervaring als Executive binnen de Food, Non-Food, Fashion en FMCG branche.

 

Breed inzetbaar door ervaring als CEO, CFO. Denk hierbij aan disciplines als strategisch leiderschap, transformatie management, project & programma management. Zowel on- als offline.

 

Woonachtig in Midden/Oost Nederland en Fulltime inzetbaar op contract, a.i. , project- of Detacheringsbasis.

Salesmanager meubels & woonaccessoires - 14 jaar ervaring - Midden NL

Retail Sales Manager voorzien van VWO diploma aangevuld met een Universitaire studie “economie en rechten”.

 

Naast de verantwoording over 9 teammanagers en 145 teamleden tevens een winkel overstijgende uitstap gemaakt als Category en Regio Manager.

 

Ambieert een winkel overtijgende rol als Area/Regio/Country Manager binnen een Retail organisatie die een merk vermarkten met een echt verhaal. Deze winkels mogen bij voorkeur een groot vloeroppervlakte hebben.

International Sales Director - 20+ jaar ervaring - Zuid Holland

Ervaring en kracht op het gebied van Int. Business Development, het opbouwen/coachen van succesvolle Pan-European Sales teams, het begeleiden van verandertrajecten, het bedenken en implementeren van strategische processen. Dit alles bij voorkeur als meewerkend voorman.
Kenmerkend voor mijn aanpak is dat er altijd een balans zal zijn tussen een mensgerichte en resultaatgerichte aanpak op basis van commitment.

 

Beschikbaar zowel op contract als op Interim basis in een consumenten elektronica/ICT hardware omgeving.

 

Opzegtermijn: Afhankelijk van lopende projecten.

Standplaats bij voorkeur in in de provincies Zuid Holland en Utrecht.

Ben je (latent) zoekend naar jouw volgende successtory, en wil je vermeld worden bij het “Aanbod Professionals”?

Beschik je over Retail DNA en ben je bewezen succesvol binnen een Commerciële, Operationele of Hoofdkantoor functie? Neem dan contact met me op, zodat ik je kunnen helpen in het verwezenlijken van je wens. Door middel van een intake zullen we samen bepalen of je daadwerkelijk geplaatst zult worden bij bovenstaand “Aanbod Professionals”.

Bent u op korte termijn op zoek naar een (interim) Professional en staat hij/zij niet in bovenstaand overzicht?

Neem dan alsnog contact met me op. We kunnen dan samen kijken of we uw vacante (tijdelijke) functie alsnog kunnen invullen. Niet alle (latent) zoekende Professionals staan hierboven vermeld en ons netwerk is dusdanig, dat “Retail Professionals” alsnog aan uw wens kan voldoen.

Laat hier je gegevens achter

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.

    Laat hier je gegevens achter

      Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.

      Pin It on Pinterest